Czech Republic Jobs

Obnovte tipy k dosažení lepších výsledků na stránkách pro hledání práce

Při hledání práce musíte podniknout určité kroky, a to rychle, abyste získali co nejvíce potenciálních zákazníků.

Není tak těžké najít práci, když víte, co dělat. Pokud však nejste ochotni dělat potřebnou práci, nedosáhnete požadovaných výsledků. Většinu nabídek práce zveřejňují společnosti, přičemž některé inzeráty jsou příliš striktní na to, aby splnily požadavky.

Odešlete na vlastní nebezpečí.

Odeslání životopisu ve formátu PDF bez grafiky, vašeho jména nebo referencí není vaší nejlepší volbou. Pokud jste návrhář nebo vývojář za svým vlastním životopisem, je pravděpodobné, že máte opravdu skvělý vlastní design, který ukazuje všechny vaše profesionální dovednosti. Většina designérů používá naše stránky pro hledání zaměstnání specifické pro dané odvětví k vytváření stylově vypadajících životopisů, které mohou sdílet se svou profesní sítí, získat práci nebo udělat dojem na zaměstnavatele. Neuvědomují si, že používáním sociálních sítí neúmyslně poškozují své šance na úspěch.

Používejte obecné názvy pracovních míst

Pomáhají? Zaměstnavatelé si nemyslí, že zaměstnanci jsou tak šťastní, jak by měli být – i když jsou šťastní. Podle nedávného výzkumu provedeného společností Nielsen se téměř polovina všech amerických pracovníků necítí být v práci angažovaná. Skóre angažovanosti je složená metrika, která bere v úvahu čtyři způsoby chování: důvěru ve společnost, důvěru ve společnost, důvěru ve vrcholové vedení a radost z jejich práce.

Používejte jednoduchá slova. Nesnažíte se na lidi udělat dojem svým psaním.

Hádám, že se nesnažíš prodat svou knihu. Nevíte, co vaše publikum chce. Úkolem není ani tak zapůsobit na lidi svým pravopisem, gramatikou, interpunkcí nebo úrovní vzdělání, ale spíše jim předat své sdělení co nejjasněji. Nemůžete se jen tak pustit do tohoto víceodstavcového vysvětlení. Vaši čtenáři pouze přelétnou to, co chcete říct, a půjdou dál.

Uveďte své pracovní dovednosti

Ujistěte se, že zahrnete své dovednosti a jakékoli školení, které můžete mít. Tím zaměstnavateli přesně ukážete, čeho jste schopni. Čím více zkušeností máte, tím cennější jste. Aktualizujte svůj životopis alespoň jednou za šest měsíců. To umožní zaměstnavatelům sledovat vaše dovednosti a to, jak rostete. Snažte se, aby to vypadalo co nejlépe, a přitom bylo upřímné a autentické.

Zkontrolujte si pravopis a gramatiku

Není to snadné, ale je to tak obohacující. Každý píše jinak, ale pokud máte gramatické problémy nebo běháte na větách, je to definitivní vypnutí. Nemyslím si, že by mi někdo řekl, že se mu moje psaní nelíbí kvůli jednoduché gramatické chybě, ale existuje spousta fantastických spisovatelů, kteří mohou mít problémy s jedním slovem. A jedním slovem myslím jedno velmi důležité, velmi základní slovo. Existuje pouze jeden. Čárka. Zejména v dialogu. Zamyslete se nad tím, jak často v konverzaci používáte čárky. Existuje také spousta skvělých stránek pro rady ohledně gramatiky.

  • Sdílet tento příspěvek